Henk_Storm_ijsbeer.jpeg

Leer met Procreate schilderen op je iPad 21HSDiA2

Start: Dinsdag 18 januari: 19:30 uur tot 21:30 uur

Prijs: €170,00 voor 5 lessen

De workshop wordt gegeven door Henk Storm in atelier het Groene Huis .

In een workshop van vijf avonden leert kunstenaar Henk Storm je hoe je met het programma Procreate de schilderijen die je met verf wilt maken, eerst op je iPad kunt samenstellen.

Je leert ook hoe je op de iPad complete schilderijen kunt maken, die je daarna als foto kunt bewaren of op welk formaat dan ook kunt afdrukken.

Elke les wordt een uitgebreide handout verstrekt en start met theorie en uitleg over het werken met Procreate. Daarna ga je, onder begeleiding, op je eigen iPad aan het werk. Zo leer je hoe je de ruim 200 kwasten kunt gebruiken waar het programma Procreate over beschikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de uitgebreide kleurtechnieken.

Omdat oefenen erg belangrijk is, krijg je wat huiswerk mee. De volgende les wordt het huiswerk als eerste besproken. In de praktijk is gebleken dat de huiswerkopdrachten het plezier om met Procreate te werken nog verder vergroten.

Om voldoende persoonlijke begeleiding te kunnen geven, worden er niet meer dan zes cursisten per workshop toegelaten. Enige kennis van het werken met je iPad is vereist, zodat we alle aandacht kunnen geven aan Procreate.

Je iPad beschikt tenminste over software iPadOS 15 en is geschikt voor Procreate 5.2. Procreate is voor nog geen €10,- te downloaden in de APP Store. Een goede tekenpen (liefst Apple pencil) wordt ten zeerste aanbevolen.

De workshop bestaat uit 5 lessen. We starten op 18 januari 2022.

Data workshop:

  • Dinsdag 18 januari - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 25 januari - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 1 februari - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 8 februari - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 15 februari - 19:30 -21:30 uur

In een filmpje geeft Henk Storm uitleg en een voorproefje van de workshop.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • Dit is een verplicht veld.
  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.
  • Deel deze pagina: