23lezing kus in de kunst.jpg

Academie Lezing: De kus in de kunst

Start: zondagmiddag 19 mei om 16.00 uur.

Prijs: €12,50

De lezing wordt gegeven door Herman Tjepkema in De Gooise Academie .

Wegens succes herhaald! In deze Academie Lezing stelt docent Herman Tjepkema een aantal bekende en minder bekende West-Europese Kunstwerken rond het thema 'De Kus' centraal.

Zoveel kunst, zoveel kussen

Sinds de Egyptenaren tot in de 20e-eeuwse performance-kunst vind je kussen in de kunst. Zo is er de kus van moederliefde, van ontmoeting, van verraad, van hartstocht en van overleven.

Herman laat je kennismaken met de interessante en kleurrijke verhalen rond deze Kunstwerken, die niet alleen een mooie verbeelding van De Kus laten zien maar tevens een belangrijk omslagpunt in de ontwikkeling van de Kunst markeren.

Over de spreker:

Herman Tjepkema is docent tekenen en schilderen. Hij studeerde aan de Kunstacademie in Amersfoort en de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht. Website: www.HermanTjepkema.nl

Academie Lezing

De Gooise Academie verzorgt regelmatig inspirerende lezingen voor zowel kunstenaars als kunstliefhebbers. Laat je inspireren door gerenommeerde kunstkenners, onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze lezing vindt plaats op zondagmiddag 19 mei van 16.00 tot ca. 17.30 uur (inclusief pauze) in atelier ‘Het Groene Huis’.

Inschrijven


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: