LexRavoo-hakken-1024x768.jpg
LexRavoo-hakken-1024x768.jpg
WACHTLIJST

Alle vrijheid om te maken wat je wilt - 22GNLDiM

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: dinsdag 13 september 2022: 13:30-16:30

Prijs: €675,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Gabrielle Nunez Larraz in atelier Rodin / Zadkine .

Beeldhouwen is vooral doen, aan de slag gaan en proberen, kijken wat er gebeurt. Beelden maken in verschillende materialen zoals klei, boetseerwas, gips en steen.

Wat leer je in de cursus 'Alle vrijheid om te maken wat je wilt'?
Ervaren hoe leuk het is om een klein ideetje wat in je hoofd zit, om te kunnen zetten in een schetsje van klei en dan te besluiten dat je het in steen wilt maken. Van een flits in je hoofd naar een snelle schets in klei, tot een prachtig gepolijst sculptuur waar je met veel energie en geduld uren aan hebt gewerkt. Meestal is de menselijke vorm het uitgangspunt, soms alleen de aanzet voor een abstracter beeld. Ter ondersteuning van de vormontwikkeling werken we af en toe als groep met een model.

Wat heb je nodig voor de cursus 'Alle vrijheid om te maken wat je wilt'?
De nadruk in deze cursus ligt op individuele begeleiding, zo krijgt iedere deelnemer de begeleiding die past bij haar/zijn niveau.

Er is ruimte om te werken met klei, boetseerwas, hout en steen. Klei zit bij de cursus inbegrepen. Afbakken gebeurt op de Academie tegen een kleine vergoeding.

Wachtlijst
Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: