Frans-van-Dorst-Beeldhouwen-1024x684.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Alle vrijheid om te maken wat je wilt - 20LRDiO

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: dinsdag 8 september 2020: 10:00 - 13:00 uur

Prijs: €595,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Lex Ravoo in (lokaal) atelier Rodin / Zadkine .

Beeldhouwen is vooral doen, aan de slag gaan en proberen, kijken wat er gebeurt.

Beelden maken in verschillende materialen zoals klei, boetseerwas, gips en steen.

Ervaren hoe leuk het is om een klein ideetje wat in je hoofd zit, om te kunnen zetten in een schetsje van klei en dan te besluiten dat je het in steen wilt maken. Van een flits in je hoofd naar een snelle schets in klei, tot een prachtig gepolijst sculptuur waar je met veel energie en geduld uren aan hebt gewerkt. Meestal is de menselijke vorm het uitgangspunt, soms alleen de aanzet voor een abstracter beeld. Ter ondersteuning van de vormontwikkeling werken we af en toe als groep met een model.

Beelden gemaakt in klei of boetseerwas kun je leren gieten in gips of gietwas of gietsteen/beton. Je leert dan het hele gietproces van mallen maken, ingieten, uithakken en afwerken van je beeld. De nadruk in deze cursus ligt op individuele begeleiding, zo krijgt iedere deelnemer de begeleiding die past bij haar/zijn niveau.

Exclusief kosten voor het model, deze worden in de les met de docent verrekend.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur. Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: