Caronine_hakfoto.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Leren beeldhouwen naar eigen visie - 20CKDoO

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: donderdag 10 september 2020: 10:00 - 13:00

Prijs: €595,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Caroline Kampfraath in (lokaal) atelier Hamdorff / Zadkine .

In deze cursus word je in een ontspannen sfeer gestimuleerd je eigen creativiteit te ontwikkelen zowel figuratief als abstract. Je kunt werken met verschillende materialen zoals, klei, was, gips, steen en kunststoffen of een ander materiaal dat jij wil ontdekken. Het werken in verschillende materialen helpt je in de ontwikkeling en expressie van je eigen beeldtaal. 

Onder intensieve individuele begeleiding maak je kennis met vaardigheden zoals het maken van een armatuur en het maken van een mal. 

De rode draad zijn de basisprincipes van het beeldhouwen waarbij je leert  kijken naar vorm, ruimte, richtingen en verhoudingen.

Ter inspiratie bied ik in samenspraak met de groep enkele thema’s aan en ik begeleid je in het toepassen ervan.

Enkele keren per jaar gaan we in groepsverband boetseren naar model om technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Ter illustratie houd ik presentaties over het werk van kunstenaars en bezoeken we een tentoonstelling.

Voor beginners en gevorderden.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: