Caronine_hakfoto.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Leren beeldhouwen naar eigen visie - 21CKDoO

[Deze cursus is vol].

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: donderdag 16 september 2021: 09:30-12:30

Prijs: €675,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Caroline Kampfraath in atelier Hamdorff / Zadkine .

In deze cursus word je in een ontspannen sfeer gestimuleerd je eigen creativiteit te ontwikkelen zowel figuratief als abstract. Je kunt werken met verschillende materialen zoals, klei, was, gips, steen en kunststoffen of een ander materiaal dat jij wil ontdekken. Het werken in verschillende materialen helpt je in de ontwikkeling en expressie van je eigen beeldtaal. 

Onder intensieve individuele begeleiding maak je kennis met vaardigheden zoals het maken van een armatuur en het maken van een mal. 

De rode draad zijn de basisprincipes van het beeldhouwen waarbij je leert  kijken naar vorm, ruimte, richtingen en verhoudingen.

Ter inspiratie bied ik in samenspraak met de groep enkele thema’s aan en ik begeleid je in het toepassen ervan.

Enkele keren per jaar gaan we in groepsverband boetseren naar model om technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Ter illustratie houd ik presentaties over het werk van kunstenaars en bezoeken we een tentoonstelling.

Voor beginners en gevorderden.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: