Caronine_hakfoto.jpg
Caronine_hakfoto.jpg
WACHTLIJST

Leren beeldhouwen naar eigen visie - 23CKDoO

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: donderdag 14 september 2023: 10:00 - 13:00 uur

Prijs: €765,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Caroline Kampfraath in atelier Hamdorff / Zadkine .

In deze cursus word je in een ontspannen sfeer gestimuleerd je eigen creativiteit te ontwikkelen, zowel figuratief als abstract. Je kunt werken in verschillende materialen zoals, klei, boetseerwas, gips, steen en kunststoffen of een ander materiaal dat jij wilt ontdekken. Het werken in verschillende materialen helpt je bij de ontwikkeling en expressie van je eigen beeldtaal.

Wat leer je in de cursus ‘Leren beeldhouwen naar eigen visie’?
Onder individuele begeleiding van professioneel beeldhouwer Caroline Kampfraath, maak je kennis met vaardigheden zoals onder andere het maken van een armatuur en het maken van een mal.

De rode draad zijn de basisprincipes van het beeldhouwen, waarbij je leert kijken naar vorm, ruimte, richtingen en verhoudingen.

Ter inspiratie bied Caroline in samenspraak met de groep enkele thema’s aan en begeleidt zij je in het toepassen ervan.

Enkele keren per jaar boetseren we in groepsverband naar model om technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Ter illustratie houdt Caroline presentaties over het werk van kunstenaars en bezoeken we een tentoonstelling.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Leren beeldhouwen naar eigen visie’?
Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er is ruimte om te werken in klei, boetseerwas, hout en steen. Klei zit bij de cursus inbegrepen. Afbakken gebeurt op de Academie tegen een kleine vergoeding.

Meer informatie over de cursussen beeldhouwen, boetseren en keramiek

Wachtlijst
Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: