Caronine_hakfoto.jpg
Caronine_hakfoto.jpg
WACHTLIJST

Leren beeldhouwen naar eigen visie - 22CKVrM

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: vrijdag 16 september 2022: 13:30 - 16:30

Prijs: €675,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Caroline Kampfraath in atelier Rodin / Zadkine .

In deze cursus word je in een ontspannen sfeer gestimuleerd je eigen creativiteit te ontwikkelen zowel figuratief als abstract. Je kunt werken met verschillende materialen zoals, klei, was, gips, steen en kunststoffen of een ander materiaal dat jij wil ontdekken. Het werken in verschillende materialen helpt je in de ontwikkeling en expressie van je eigen beeldtaal.

Wat leer je in de cursus ‘Leren beeldhouwen naar eigen visie’?
Onder intensieve individuele begeleiding maak je kennis met vaardigheden zoals het maken van een armatuur en het maken van een mal.

De rode draad zijn de basisprincipes van het beeldhouwen waarbij je leert kijken naar vorm, ruimte, richtingen en verhoudingen.

Ter inspiratie bied ik in samenspraak met de groep enkele thema’s aan en ik begeleid je in het toepassen ervan.

Enkele keren per jaar gaan we in groepsverband boetseren naar model om technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Ter illustratie houd ik presentaties over het werk van kunstenaars en bezoeken we een tentoonstelling.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Leren beeldhouwen naar eigen visie’?
Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er is ruimte om te werken met klei, boetseerwas, hout en steen. Klei zit bij de cursus inbegrepen. Afbakken gebeurt op de Academie tegen een kleine vergoeding.

Wachtlijst
Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: