Frans van Dorst beeldhouwen.jpeg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Boetseren en beeldhouwen naar eigen ideeën - 20FvDWoM

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: woensdag 9 september 2020: 13:30 - 16:30

Prijs: €595,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Frans van Dorst in (lokaal) atelier Rodin / Zadkine .

In deze cursus werken gevorderden en beginners naast elkaar. Dat schept een meteen al een inspirerende atmosfeer. Het ontwikkelen van je eigen creativiteit staat altijd voorop en de begeleiding is individueel.

De cursus richt zich onder andere op het leren omgaan met verhoudingen, balans en vorm. We besteden aandacht aan waarneming via model, portret of fotomateriaal van mens en dier.

Aan de hand van modelstudies, fantasieopdrachten en het uitwerken van eigen ideeën komt de relatie tussen anatomische kennis en vrije expressie ter sprake. Ter inspiratie voor het beeldend bewustzijn kijken we naar raakvlakken in de geschiedenis van de beeldhouwkunst.

Er is ruimte om te werken met klei, boetseerwas, hout en steen.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur. Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: