Frans van Dorst boetseren.JPG

Boetseren en beeldhouwen naar eigen ideeën - 20FvDMaA

Start: maandag 7 september 2020: 19:00 - 22:00 uur

Prijs: €595,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Frans van Dorst in (lokaal) atelier Rodin / Zadkine .

In deze cursus werken gevorderden en beginners naast elkaar. Dat schept een meteen al een inspirerende atmosfeer. Het ontwikkelen van je eigen creativiteit staat altijd voorop en de begeleiding is individueel.

De cursus richt zich onder andere op het leren omgaan met verhoudingen, balans en vorm. We besteden aandacht aan waarneming via model, portret of fotomateriaal van mens en dier.

Aan de hand van modelstudies, fantasieopdrachten en het uitwerken van eigen ideeën komt de relatie tussen anatomische kennis en vrije expressie ter sprake. Ter inspiratie voor het beeldend bewustzijn kijken we naar raakvlakken in de geschiedenis van de beeldhouwkunst.

Er is ruimte om te werken met klei, boetseerwas, hout en steen.

Inschrijven

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: