Beeldhouwen-Gooise-Acdemie-1024x768.jpg

Boetseren en beeldhouwen - 20LRWoA

Start: woensdag 9 september 2020: 19:30 - 22:30 uur

Prijs: €595,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Lex Ravoo in atelier Rodin / Zadkine .

Werken naar model en portret. Ook vrij werken. Verschillende materialen en giettechnieken.

De cursus bestaat uit twee hoofdonderdelen die gedurende het jaar steeds aan bod komen: het werken met model en het vrije werk.

Het werken met model is in principe een groepsactiviteit waarbij portret of naaktmodel als studie het uitgangspunt voor het te maken beeld zijn. De materialen zijn dan klei, was of gips. De beelden kunnen daarna ook in gips of beton gegoten worden, waarbij de techniek van het gieten aan bod komt.

Het vrije werk ontstaat meestal vanuit een idee dat je als cursist zelf aandraagt en inzet om je eigen vormtaal te ontwikkelen. Individualiteit is belangrijk, je kritische vermogens inzetten ook. Kortom een atelierambiance waarin je optimaal gebruik kunt maken van je medecursisten en de docent.

Exclusief kosten voor het model, deze worden in de les met de docent verrekend.

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 op maandag t/m woensdag van 14:00 – 16:00 uur.

  • Deel deze pagina: