Zomercursus 2019 Frans van Dorst

Creatieve zomerworkshops beeldhouwen door Frans van Dorst

Start: Week 23, 24, 26 en 27.

Prijs: €250,00

De workshop wordt gegeven door Frans van Dorst in De Gooise Academie .

Ook dit jaar organiseert Frans van Dorst weer zomercursussen beeldhouwen. Of je nu beginner of gevorderd bent, hier kun je komen boetseren in klei of was of hakken in steen en hout. Je wordt altijd individueel begeleid. Kom in de zomer lekker werken aan je eigen creatie! Buiten onder onze partytenten of binnen in het goed geoutilleerde atelier.

Vijf dagen beeldhouwen biedt een unieke gelegenheid om in alle rust en concentratie het verborgen beeld in de materie te ontdekken. Steen is uitermate geschikt om de verbeeldingskracht te prikkelen en dynamiek te geven aan het creatieve proces.

Door middel van een schetsontwerp besteden we aandacht aan de voorbereiding van het hakproces. Als je wilt boetseren, neem je een onderwerp dat je inspireert - maar waar je tot nu toe niet aan toe was gekomen - of je werkt aan de hand van een opdracht.

Heb je enige ervaring, dan is het mogelijk om te werken aan een beeld van een groter formaat. Neem vooraf contact op om dit te bespreken. Als beginnende cursist kun je gebruikmaken van gereedschap dat in het atelier aanwezig is. Stenen en boetseerklei zijn ter plaatse aan te schaffen.

Tussen de middag en in de pauze staat de koffie en thee klaar en is het ontspannen verpozen. Je wisselt ervaringen uit met collega-cursisten of je geniet van de sfeer in het dorp Laren.

Data zomercursussen beeldhouwen 2019:

week 23: maandag 3 juni tm vrijdag 7 juni

week 24: dinsdag 11 juni tm zaterdag 15 juni

week 26: maandag 24 juni tm vrijdag 28 juni

week 27: maandag 1 juli tm vrijdag 5 juli

Het is mogelijk om - in overleg - de 5 dagen te verdelen over meerdere weken. Meld dit svp bij inschrijving.

Aanvangstijden:
9.30 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

Cursusprijs:
250 euro (inclusief 21% BTW en exclusief materiaal).

Locatie:
Gooise Academie, Brink 27a, 1251 KS in Laren

Aanmelden en info:
Bij docent Frans van Dorst op telefoonnummer 06 39045395 of fransvandorst@telfort.nl

  • Deel deze pagina: