Margot Koopman begeleidend docent Open Atelier
Margot Koopman begeleidend docent Open Atelier

Open Atelier schilderen en tekenen 23MKDiM

Startmogelijkheden:

  • dinsdag 9 januari 2024: 13:30-16:30 uur
  • dinsdag 12 september 2023: 13:30-16:30 uur

Prijs: vanaf €350,00 voor 14 lessen

De les wordt gegeven door Margot Koopman in atelier Hamdorff .

Schilder en/of teken je al langer figuratief maar ben je op zoek naar een volgende stap in je ontwikkeling? Heb je vragen als: hoe kan ik mijn compositie verbeteren, hoe kom ik tot beter kleurgebruik, tonaliteit, lijnvoering en kwaststreek? Of moet ik het helemaal anders aanpakken? Loop je al een tijdje rond met ideeën voor nieuw werk maar kom je er thuis niet aan toe? Of zou je juist eerder werk willen afmaken of verbeteren?

In deze cursus begeleidt de docent je bij jouw verdiepingsslag. Op grond van een individuele benadering wordt een ontwikkeling afgesproken die bij jou past.

Wat biedt het Open Atelier?
Deelnemers kunnen vrij werken aan hun eigen werkstukken, gebruikmakend van de faciliteiten van de Gooise Academie. Tot je beschikking staan schildersezels, tekentafels en een ruime plek met goed licht en technisch en creatief advies van de begeleidende docent. Bovendien heb je de stimulans van het werken in een groep met gelijkgestemden. Indien gewenst kun je je natte (olieverf-)schilderijen op de Academie laten staan.

Wat heb je nodig voor het Open Atelier Schilderen en Tekenen?
Je eigen teken- en schildermateriaal.

Meer informatie over de cursussen tekenen en schilderen


Inschrijven

Kies de lessen waaraan je mee wilt doen

Hoe meer lessen je hier kiest, hoe meer korting je ontvangt. Korting geldt alleen over de lessen die in één bestelling gedaan zijn. Dus wanneer je je later inschrijft voor extra lessen van deze cursus, ontvang je geen korting. De totale korting is zichtbaar bij ‘Je bestelling’

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: