The Dog-175-125cm.jpg

De taal van de schilderkunst

Start: Maandag 7 september van 19:30 - 22:30 uur.

Prijs: €280,00 voor 14 lessen

De les wordt gegeven door Philip Knipscheer in atelier Hamdorff .

Of je nu een beginnend of gevorderd kunstenaar bent, je wilt natuurlijk het liefst dat je werk een diepe indruk achterlaat bij anderen maar zeker ook bij jezelf. Platgetreden paden bewandelen we niet in deze cursus. Wat we wel doen is onszelf verrassen door zowel inhoudelijk als technisch naar oplossingen te zoeken die het werk speelser, interessanter, sterker, mooier en ook dieper zullen maken. ‘Beeldtaal die werkt’.

We tekenen en schilderen naar de waarneming. Thema’s als portret, landschap, naaktmodel en stilleven komen aan bod op een verfrissende manier.

N.b. voor de lessen model wordt tijdens de les, afhankelijk van het aantal deelnemers een kleine vergoeding gevraagd.

The-Nose-4x 50-60cm.jpg

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 op maandag t/m woensdag van 14:00 – 16:00 uur.

  • Deel deze pagina: