Menu
Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Expositie: Caroline Kampfraath, Personal Structures, tijdens de Biënnale in Venetië

Start:

Beste vrienden, bekenden en kunstliefhebbers,

Caroline is uitgenodigd te exposeren bij tentoonstelling Personal Structures, tijdens de Biënnale, in de Venetiaanse stadspaleizen Mora en Bembo. Er worden 300.000 bezoekers verwacht. Caroline is hard aan het werk gegaan en vordert goed met het beeld, getiteld The Trees will Weep upon Us, We’ll be Fossils by Then. Dit is de schets van waaruit zij werkt:

The Trees will Weep upon Us, We’ll be Fossils by Then

Zij heeft geheel in haar eigen stijl gekozen voor een uitdagend, samengesteld beeld met een urgente thematiek. Via de Social Media links hieronder vind je foto’s en een filmpje van het maakproces.

 

Links: voordekunst.nl, Facebook, Instagram of www.carolinekampfraath.nl/

 

Word je deel van het project?

De schaal waarop alles zich afspeelt is even groot als meeslepend en ook het budget is van eenzelfde orde. Daarom zoeken wij steun. Wil jij Caroline helpen met haar deelname aan de Biënnale? In ruil daarvoor maakt Caroline uniek werk voor jou. Kijk op voordekunst.nl voor een filmpje, donatiemogelijkheden en aantrekkelijke tegenprestaties rechtstreeks uit het atelier van Caroline, geënt op The Trees will Weep upon Us. Heel hartelijk dank voor je steun.

 

Expositie 13 mei – 26 november 2017 Venice, Italy

VIP Preview 11-12 mei

 

European Cultural Centre  

www.palazzobembo.org 
www.palazzomora.org

Er zijn geen plaatsen meer voor deze cursus. Wij adviseren je om contact op te nemen met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 om samen te kijken naar de verschillende mogelijke opties.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 10:00 – 17:00 uur.