Menu

Laden Cursussen

« Alle Cursussen

  • Dit cursus is voorbij.
Portret Erwin Olaf - Peter Smit

Expositie Peter Smit hotel Americain Amsterdam, vanaf heden t/m 5 september

Start:

Peter Smit, als schilderdocent verbonden aan de Gooise Academie, schildert al meer dan 30 jaar en studeerde aan de Rijksacademie in Amsterdam. Peter schildert naar de waarneming “en plein air”. Het draait bij hem om kleur, licht en beweging. Er zijn verschillende stadsgezichten te zien, zoals het uitzicht op de Adamtoren geschilderd vanaf het havengebouw. Of het levendige schilderij van de Brouwersgracht, geschilderd vanuit de derde verdieping van een woonhuis aan de gracht. Ook bevat deze expositie portretten zoals het portret van Erwin Olaf, Peter’s favoriete fotograaf. Zie foto links.

 

Brouwersgracht

 

De schilderijen op deze expositie zijn te koop. Mocht je de aanwezigheid van Peter Smit tijdens de expositie op prijs stellen, dan kun je een afspraak maken: 06 4077 4604

Er zijn geen plaatsen meer voor deze cursus. Wij adviseren je om contact op te nemen met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 om samen te kijken naar de verschillende mogelijke opties.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 10:00 – 17:00 uur.

    Deel deze pagina: