Open Atelier Herman Tjepkema.jpeg

Het open atelier - HTMaA

Start: maandag 17 september 2018: 19:30 - 22:30

Prijs: €530,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Herman Tjepkema in atelier het Groene Huis.

Deze schildercursus begint met het bekijken en bespreken van schilderijen die je de afgelopen tijd hebt gemaakt. Waar ben je (on)tevreden over en wat zou je graag willen leren? Je hebt bijvoorbeeld een goed gevoel voor compositie maar je kleurgebruik is nogal modderig of juist te hard of je wilt veel losser of expressiever leren schilderen.

Uitgaande van jouw specifieke wensen en mogelijkheden maken we samen een plan om zo de kwaliteit van je schilderijen doelgericht te verbeteren.

De individuele lessen worden aangevuld met een aantal gezamenlijke themalessen rond een specifiek schilderprobleem: over de vertaling van fotografie naar schilderkunst, over de opbouw van je schilderij, over het belang van toonwaarden en over het toepassen van kleurtemperatuur.

Het kijken naar werk van schilders uit de kunstgeschiedenis en hedendaagse kunst speelt in deze cursus een belangrijke rol, als voorbeeld en als bron van inspiratie.

Geschikt voor cursisten met enige schilderervaring.

Inschrijven

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: