Cursus_carinevGorp.jpeg

Het open atelier - 20CvGMaA

Start: maandag 26 oktober 2020: 19:15 - 22:15 uur

Prijs: €420,00 voor 21 lessen

De les wordt gegeven door Carine van Gorp in (lokaal) atelier het Groene Huis .

Het open atelier is bedoeld voor de schilder die begeleiding wil in zijn/haar eigen proces, en er thuis niet helemaal uitkomt of er niet aan toe komt. Je bepaalt zelf je thema waaraan je werkt: landschap, portret, abstract -het kan allemaal- en je wordt daarbij individueel begeleid. Uitgaande van de schilderijen die je in de afgelopen tijd hebt gemaakt bekijken en bespreken we je mogelijkheden. Soms ben je al een eind op weg met een schilderij en weet je niet hoe je verder moet; afstand nemen en met mij overleggen hoe je aanpak wordt kan dan erg helpen. Je krijgt natuurlijk adviezen over bv. de compositie, de sfeer of het kleurgebruik. Samen maken we een plan om zo de kwaliteit van je schilderijen doelgericht te verbeteren. Kortom het open atelier is zeer geschikt voor artistieke schilders die soms een zetje willen of die nog met hun stijl worstelen. Voor mensen die zich breed willen ontwikkelen en voor mensen die zoeken naar verdieping: door een tijd hetzelfde thema te werken, creëer je eigenheid in je werk.

Naast gedegen kennis en enthousiasme vanuit de alledaagse praktijk als beeldend kunstenaar en liefhebber en kenner van moderne kunst, zorg ik voor persoonlijke begeleiding.

Er zijn een aantal gezamenlijke themalessen rond een bepaalde schilder of stijl dmv fotopresentaties van tentoonstellingen van kunstenaars uit de moderne kunstgeschiedenis. Informatie krijg je daarover ook per mail. We werken met acrylverf of (watergedragen) olieverf.

Deze cursus bestaat uit 21 lessen.

Inschrijven

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: