Cursus_carinevGorp.jpeg

Open atelier: het scheppende proces - 21CvGMaA

Start: maandag 13 september 2021: 19:30-22:30 uur

Prijs: €630,00 voor 28 lessen

De les wordt gegeven door Carine van Gorp in atelier het Groene Huis .

Een drukke dag gehad en nu de avond voor jezelf! Je werkt 3 á 6 weken aan een inspirerend thema. Het spel met verf is DURVEN! En het werken in een groep gelijkgestemden is een stimulans. Je leert kleur, vorm en ritme in te zetten voor een persoonlijk werk en op verassingen te reageren.
Je krijgt natuurlijk adviezen over bv. de compositie, de sfeer en de spanning in een schilderij. Door te schilderen in meerdere lagen kan je diepgang in je werk te brengen; samen kijken we hoe je de kwaliteit van je schilderijen kunt verbeteren. De ene kunstenaar maakt schilderijen rechtstreeks uit het hart en de ander sleutelt keer op keer aan het werkstuk of maakt een reeks werken op één thema.

Voor alle typen is plaats en Carine van Gorp geeft persoonlijke- en technische ondersteuning bij dit scheppende proces. In een samenspel van fantasie, verbeelding en verstand kom je steeds verder bij de basis van beeldende kunst of dat nou herkenbaar of abstract is. Stromingen en kunstenaars uit de 20ste eeuw worden door Carine als voorbeeld genomen.
Je ontvangt informatie ook schriftelijk.

Inschrijven


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • Dit is een verplicht veld.
  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over deze of een andere cursus, stuur dan een e-mail naar tekenenschilderen@gooiseacademie.nl of naar beeldhouwenboetseren@gooiseacademie.nl.

Wil je liever telefonisch contact? Bel dan voor tekenen/schilderen naar 035 203 1995. Voor boetseren/beeldhouwen bel je naar 035 203 1515.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: