Open Atelier Herman Tjepkema.jpeg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Het open atelier - 19HTMaA

[Deze cursus is vol]. Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.

Start: maandag 16 september 2019: 19:30 - 22:30

Prijs: €530,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Herman Tjepkema in atelier het Groene Huis .

Wat wil je schilderen en in welke stijl?

Het Open Atelier biedt je de mogelijkheid om je eigen thema en stijl te ontwikkelen. Uitgaande van de schilderijen die je in de afgelopen tijd hebt gemaakt bekijken en bespreken we je wensen en mogelijkheden.

Waar ben je (on)tevreden over en wat zou je graag willen leren? Samen maken we een plan om zo de kwaliteit van je schilderijen doelgericht te verbeteren.

Het Open Atelier is een individuele cursus: je kiest zelf je thema en de stijl waarin je wilt schilderen en je wordt daarbij door de docent individueel begeleid.

Deze individuele aanpak wordt aangevuld met een aantal gezamenlijke themalessen rond een bepaalde schilder of stijl en met museumbezoek of een excursie.

Het kijken naar het werk van schilders uit de kunstgeschiedenis en hedendaagse kunst speelt in deze cursus een belangrijke rol, als voorbeeld en als bron van inspiratie.

Het Open Atelier is geschikt voor cursisten met enige ervaring.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: