Menu

Laden Cursussen

« Alle Cursussen

photoshop

Introductiecursus Photoshop op woensdagavond (7 lessen)

Start: woensdag 27 februari 2019 - 19:30 - 21:00

Prijs: €225 voor 7 lessen.

De les wordt gegeven door Willem Zijlstra in Willem de Zwijger College.

Photoshop is niet meer weg te denken uit onze wereld. Ook kunstenaars maken er in toenemende mate gebruik van. Logisch, want de mogelijkheden om foto’s in het algemeen – en foto’s van je eigen schilderijen – te bewerken zijn legio. Natuurlijk vraagt dat om wat handigheid, maar met eenvoudige basiskennis kom je al een heel eind. In zeven lessen van anderhalf uur leer je deze basiskennis.

 

Photoshoppen voor beginners

Ook leren Photoshoppen? Doe mee met deze introductiecursus en volg dit programma van 7 lessen voor €225 euro (& 5 euro voor het cursusboekje).

 

We bespreken de basisprincipes van het programma (Ps6extended), hoe we foto’s kunnen bewerken, foto en tekst te combineren, oude analoge foto’s te upgraden en hoe je meerdere foto’s tot één verrassende combi kunt samenbrengen. Ervaring niet nodig, computers worden verzorgd.

 

photoshop

Locatie: Willem de Zwijgercollege in Bussum.

Dagdeel: woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur

Data: 27 februari, 16, 13, 20 en 27 maart, 3 en 10 april

 

Het combineren van foto’s levert grappige beelden op!

 

Voor deze bijzondere gelegenheid stelt het Willem de Zwijger College aan de Nieuwe ‘s-Gravelandseweg 38 in Bussum, haar computerlokalen beschikbaar.

 

BewarenBewaren

Wie zijn aanwezig

2 personen hebben zich aangemeld voor Introductiecursus Photoshop op woensdagavond (7 lessen)

  • Betty Geus-Gorissen
  • Lourens Strengholt

Inschrijven

13 beschikbaar
Introductiecursus Photoshop op woensdagavond (7 lessen vanaf 27 februari 2019)225.00Introductiecursus Photoshop op woensdagavond (7 lessen). Het samenstellen van foto's levert de gekste combinaties op!

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Er zijn geen plaatsen beschikbaar. Wij adviseren je om contact op te nemen met de informatielijn 06-12 596 590 om samen te kijken naar de verschillende mogelijke opties.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.

    Deel deze pagina: