Henk Storm_workshop_ProCreate
Henk Storm_workshop_ProCreate
WACHTLIJST

Leer met Procreate schilderen op je iPad - basis 23HSDiA1

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: Dinsdagavond 10 oktober 2023: 19:30 uur tot 21:30 uur

Prijs: €190,00 voor 5 lessen

De les wordt gegeven door Henk Storm in atelier Charley Toorop .

In een cursus van vijf avonden leert kunstenaar Henk Storm je hoe je met het programma Procreate de schilderijen die je met verf wilt maken, eerst op je iPad kunt samenstellen.

Je leert ook hoe je op de iPad complete schilderijen kunt maken, die je daarna als foto kunt bewaren of op welk formaat dan ook kunt afdrukken.


Wat leer je in de cursus ‘Leer Procreatie schilderen op je iPad, basis’?
Elke les wordt een uitgebreide handout verstrekt en start met theorie en uitleg over het werken met Procreate. Daarna ga je, onder begeleiding, op je eigen iPad aan het werk. Zo leer je hoe je de ruim 200 kwasten kunt gebruiken waar het programma Procreate over beschikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de uitgebreide kleurtechnieken.

Omdat oefenen erg belangrijk is, krijg je wat huiswerk mee. De volgende les wordt het huiswerk als eerste besproken. In de praktijk is gebleken dat de huiswerkopdrachten het plezier om met Procreate te werken nog verder vergroten.


Wat heb je nodig voor de cursus ‘Leer Procreatie schilderen op je iPad, basis’?
Je iPad beschikt tenminste over software iPadOS 16 en is geschikt voor Procreate 5.3.1. Procreate is voor circa €10,- te downloaden in de APP Store. Een goede tekenpen (liefst Apple pencil) wordt ten zeerste aanbevolen.

Om voldoende persoonlijke begeleiding te kunnen geven, worden er niet meer dan zes cursisten per workshop toegelaten. In bijgaand filmpje maak je kennis met de docent die nog meer over de workshop vertelt. Enige kennis van het werken met je iPad is vereist, zodat we alle aandacht kunnen geven aan Procreate.
De workshop bestaat uit 5 lessen.

Data workshop:

  • Dinsdag 10 oktober 2023 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 17 oktober 2023 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 24 oktober 2023 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 31 oktober 2023 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 7 november 2023 - 19:30 -21:30 uur

In een filmpje geeft Henk Storm uitleg en een voorproefje van de workshop.

Wachtlijst
Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: