Masterclass portrettekenen

Masterclass portrettekenen Eduart Baçe: “De kunst van het kijken”

Start: Zondag 3 februari van 13.00 - 17.00 uur.

Prijs: €45,00

De les wordt gegeven door Eduart Baçe in atelier het Groene Huis.

'Als je geen talent hebt zul je nooit goed kunnen leren tekenen'. Onderzoek heeft aangetoond dat dit niet waar is. Iedereen kan leren tekenen. Deze masterclass van portrettist Eduart Baçe is gebaseerd op zijn eigen ervaring en diverse - op onderzoek gestoelde - theorieën.

Het geheim van portrettekenen en -schilderen naar waarneming.

In deze masterclass van Eduart Baçe leer je de vaardigheid van het waarnemen. Model, lichtval en compositie... hoe begin je? Hoe vertaal je de essentie van het model op het doek? Hoe werkt de kunst van het weglaten?

Na de uitleg en een demonstratie van Eduart ga je zelf aan de slag. Dat kan met potlood, maar ook met verf of krijt. Neem het materiaal mee waar jij het liefste mee werkt! Je werkt naar model met accent op het portret.

Masterclass portrettekenen Eduart.JPG

Iedereen kan leren tekenen!

Deze masterclass duurt ongeveer vier uur en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De prijs is exclusief modelkosten (afhankelijk van het aantal deelnemers en ter plekke te voldoen).

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: