Mathieu Klomp_workshop.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Materiaal experiment: boetseren met plastic 20MKZoM

[Deze cursus is vol]. Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.

Start: Zondag 26 januari, 12.30- 16.30 uur

Prijs: €35,00

De workshop wordt gegeven door Mathieu Klomp in atelier het Groene Huis .

In deze korte workshop boetseer je onder begeleiding van docent Mathieu Klomp op een duurzame wijze een werkstuk waardoor het plastic een waardevolle uitstraling krijgt. Je werkt met schoon afval ‘plastic’, verzameld door de lokale supermarkt.

Vertrek niet vanuit een verhaal, maar vanuit composities, contrasten, richtingen en tussenruimtes die krachtig werken. Bouw met een samenraapsel aan gebaren, houdingen, beeldclichés, symbolen. Werken met plastic is een wisselwerking tussen controle en vrijlaten. 

Het gesmolten plastic krijgt een eigen structuur, lijkt organisch en refereert aan marmer, gewaden of kwaststreken, maar is tegelijkertijd een goedkoop alledaags wegwerpproduct.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: