Carine.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Ontdekkingsreis Moderne Kunst - 20CvGDiO

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: dinsdag 8 september 2020: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €540,00 voor 28 lessen

De les wordt gegeven door Carine van Gorp in (lokaal) atelier Hamdorff .

Het spel met verf is DURVEN!
Tijdens het schilderen ontstaan er toevalligheden die kunnen aansporen tot het inslaan van nieuwe wegen. Goed om ontdekkingen te doen; ik stimuleer je anders te kijken naar je omgeving en jezelf te verbazen. Je eigen verbeelding en experimenten spelen een belangrijke rol; ik sta naast je om je uit te dagen. Zo’n proces van creëren geeft meer verdieping en gelaagdheid in je werk dan het naschilderen van plaatjes. Ik geef iedere 3 weken een inspirerend thema, dat aansluit bij de ontwikkelingen en actualiteit in de moderne kunst.

Informatie met voorbeelden en vakinhoudelijke kennis, krijg je per mail zodat je je kunt voorbereiden. Eenmaal geïnspireerd door het thema, ga je aan de slag in een groot werk. Of ga je experimenteren in andere technieken bv. in reeksen en daarin begeleid ik je persoonlijk. In een prettige sfeer is er iedere week een moment waar we stilstaan bij ieders proces. Naast gezelligheid wordt er hard gewerkt! 

Over haar lessen op de dinsdagochtend bij Carine van Gorp:
“Mijn lessen staan in het teken van moderne kunst en ik geef thema’s n.a.v. tentoonstellingen in moderne musea en belangrijke galeries. Als je op zoek gaat naar je creativiteit krijg je er cadeautjes bij. Je ontwikkelt namelijk ook techniek tijdens het creëren. Het gaat steeds om het ontdekken, het proces. Maar ook om op tijd weten te stoppen en even afstand te nemen. En het er dan over te hebben samen zodat je weer verder kunt. Het gaat me om eigenheid en niet om namaken..”

*je  krijgt begin september een mail van mij over het onderwerp van de eerste les en wat je gaat meenemen

Deze cursus bestaat uit 28 lessen.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: