Carine.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Ontdekkingsreis Moderne Kunst - 21CvGDiO

[Deze cursus is vol].

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: dinsdag 14 september 2021: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €630,00 voor 28 lessen

De les wordt gegeven door Carine van Gorp in atelier Hamdorff .

Het spel met verf is DURVEN!
Tijdens het schilderen ontstaan er toevalligheden die kunnen aansporen tot het inslaan van nieuwe wegen. Goed om ontdekkingen te doen; ik stimuleer je anders te kijken naar je omgeving en jezelf te verbazen. Je eigen verbeelding en experimenten spelen een belangrijke rol; ik sta naast je om je uit te dagen. Zo’n proces van creëren geeft meer verdieping en gelaagdheid in je werk dan het naschilderen van plaatjes. Ik geef iedere 3 weken een inspirerend thema, dat aansluit bij de ontwikkelingen en actualiteit in de moderne kunst.

Informatie met voorbeelden en vakinhoudelijke kennis, krijg je per mail zodat je je kunt voorbereiden. Eenmaal geïnspireerd door het thema, ga je aan de slag in een groot werk. Of ga je experimenteren in andere technieken bv. in reeksen en daarin begeleid ik je persoonlijk. In een prettige sfeer is er iedere week een moment waar we stilstaan bij ieders proces. Naast gezelligheid wordt er hard gewerkt! 

Over haar lessen op de dinsdagochtend bij Carine van Gorp:
“Mijn lessen staan in het teken van moderne kunst en ik geef thema’s n.a.v. tentoonstellingen in moderne musea en belangrijke galeries. Als je op zoek gaat naar je creativiteit krijg je er cadeautjes bij. Je ontwikkelt namelijk ook techniek tijdens het creëren. Het gaat steeds om het ontdekken, het proces. Maar ook om op tijd weten te stoppen en even afstand te nemen. En het er dan over te hebben samen zodat je weer verder kunt. Het gaat me om eigenheid en niet om namaken..”

*je  krijgt begin september een mail van mij over het onderwerp van de eerste les en wat je gaat meenemen

Deze cursus bestaat uit 28 lessen.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: