foto-Carine-dinsdagochtend-1024x768.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Ontdekkingsreis moderne kunst - 19CvGDiO

[Deze cursus is vol]. Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.

Start: dinsdag 17 september 2019: 09:30 - 12:30

Prijs: €530,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Carine van Gorp in atelier het Groene Huis .

Het spel met verf is DURVEN!

“Mijn lessen staan in het teken van moderne kunst en ik geef thema’s n.a.v. tentoonstellingen in moderne musea en belangrijke galeries. Als je op zoek gaat naar je creativiteit krijg je er cadeautjes bij. Je ontwikkelt namelijk ook techniek tijdens het creëren. Het gaat steeds om het ontdekken, het proces en ook om op tijd weten te stoppen en even afstand te nemen. En het er dan over te hebben samen, zodat je met mijn vakkennis weer verder kunt. Het gaat me om eigenheid en niet om namaken. Ik ben wezenlijk geïnteresseerd in wat jou boeit en daar gaan we mee aan de slag, daar breng ik je verder in.”

Tijdens het schilderen ontstaan er toevalligheden die kunnen aansporen tot het inslaan van nieuwe wegen. Ik stimuleer je anders te kijken naar je omgeving en jezelf te verbazen. Je eigen verbeelding en experimenten spelen een belangrijke rol. Zo’n proces geeft meer verdieping en gelaagdheid in je werk dan het naschilderen van plaatjes.

Ik ondersteun je met passie en vakkennis en geef iedere 3 weken een inspirerend thema, dat aansluit bij de recente ontwikkelingen in de moderne kunst. Daar kan je mee aan de slag in een groot werk of in reeksen. In een prettige sfeer beoefenen we allerlei invalshoeken van moderne kunst.

Wil je meer doen dan alleen een plaatje naschilderen? Durf het te doen, het bevrijdt! Wil je op zoek naar je oorspronkelijkheid en jouw creatieve denken en verbeelding ontplooien? Ga bij mij aan de slag! Wil je weten wat in jouw werk verdieping geeft en het inspirerend maakt voor jezelf en anderen? Durf het aan te gaan! Wil je plezier in je schilderen en vooral uitgedaagd worden met moderne thema’s ? Welkom!

Voor mensen die al eerder hebben geschilderd

Informatie over wat je de eerste les meeneemt, ontvang je begin september per mail.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: