Eduart
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Portretschilderen blijft boeiend! - 20EBDiO

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: dinsdag 8 september 2020: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €580,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Eduart Baçe in (lokaal) atelier het Groene Huis .

Iedere mens is uniek en elk model biedt weer een nieuwe visuele en beeldende uitdaging. Een ontdekkingsreis op zoek naar de juiste houding, gezichtsuitdrukking, huidskleur, proporties, verkortingen, schaduw en licht.

Om voldoende tijd te bieden aan dit complexe onderwerp en om er rustig aan door te kunnen werken, poseert hetzelfde model* steeds in series van drie of vier sessies.

Op deze manier kan iedere cursist ontspannen en in eigen tempo - via voorstudies en schetsen - tot een stapsgewijze verdieping en opbouw van het werk komen, in een schildertechniek naar keuze.

Het model poseert meestal gekleed maar ook het naakt krijgt aandacht, waarbij zorg wordt besteed aan omgeving, sfeerdecor en enscenering.

Deze cursus is voor zowel beginners als gevorderde en zelfstandig werkende schilders en tekenaars.

NB: cursusprijs is exclusief modelkosten, deze worden apart verrekend met de docent.

Deze cursus wordt ook in de middag gegeven.

Benodigdheden voor de eerste les:

Teken materiaal, papiervellen van 60x50cm, potlood, houtskool en gum. 


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: