Peter-Smit-woensdagochtend.jpeg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Postimpressionistisch schilderen - 20PSWoO

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: woensdag 9 september 2020: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €580,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Peter Smit in (lokaal) atelier het Groene Huis .

In deze cursus leer je een schilderij constructief op te bouwen. Je leert te meten en kijken naar verhoudingen. De onderwerpen zijn het stilleven, landschappen en eigen inbreng.

Belangrijke aandachtspunten zijn het gebruik van de achtergrond in atmosferisch perspectief, het werken met licht en schaduw en de kleurencirkel met primaire en complementaire kleuren. Je start met een beperkt aantal kleuren, en bouwt op tot een volledig kleurenpalet.

Materiaal: aquarel, olieverf op waterbasis of acrylverf.

Benodigdheden voor de eerste les:

  • Papier
  • Kwasten
  • Doek
  • Verf

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: