zelfportret_tek.png

Schilder een zelfportret 21MBWoM2

Start: woensdag 2 februari 2022: 13:30 -16:30 uur

Prijs: €360,00 voor 14 lessen

De les wordt gegeven door Martijn Bolwerk in atelier Hamdorff .

Overal om ons heen zien we beelden. De moderne mens zou wel eens meer verschillende beelden in een dag kunnen zien dan de gemiddelde middeleeuwer in een heel leven. En het maken van selfies is de norm geworden. Maar hoe blijven wij onszelf? Tijd voor reflectie in de vorm van een zelfportret!

Voor ons zelfportret kijken we naar: compositie, licht en donker, vorm en kleur. Want misschien willen we onszelf, naast figuurlijk, ook letterlijk recht in de ogen kunnen kijken. We onderscheiden ons door de ontwikkeling van een eigen stijl.

Maar een zelfportret, in brede zin, geeft ook onze voorkeuren weer. Dit hoeft niet eens altijd in de vorm van een portret, als het afgebeelde maar iets over onszelf zegt.

Wat als we alle drukte om ons heen op afstand houden en eens goed naar onszelf kijken, hoe ziet dat eruit en tegen welke achtergrond speelt dat zich af? In deze cursus hoor je dan om te beginnen rustige muziek klinken, laten we aan de slag gaan…

Benodigdheden 1e les: We starten met uitleg over aanschaf en gebruik van schildermateriaal. Heb je zelf al materialen, dan kun je deze meenemen. Naast verf kan je pastel gebruiken of een ets maken.

Inschrijven


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: