cursus-John-Kojijn-avond-1024x624.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Beeld - verf - spirit - 21JKVrM

[Deze cursus is vol].

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar tekenenschilderen@gooiseacademie.nl of naar beeldhouwenboetseren@gooiseacademie.nl.

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: vrijdag 17 september 2021: 13.30 - 16:30

Prijs: €675,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door John Konijn in atelier het Groene Huis / Hamdorff .

Kijken, vertrouwen en verschillende technieken onder de knie krijgen zijn de basis voor deze cursus. De belangrijkste benodigdheden zijn plezier en enig lef om te durven creëren. Daarnaast komt vooral kleurtoepassing en licht/donker aan de orde.

De opbouw van een werk zal heel duidelijk worden uitgelegd en verschillende mogelijkheden zullen aan de orde komen. Je wordt aangemoedigd met een losse toets in verschillende lagen te werken.

Abstractie en figuratie vullen elkaar aan in beelden die je grotendeels zelf kunt kiezen, al ligt er altijd een opdracht aan ten grondslag.

Voor de cursist die graag verrast wordt en op verschillende manieren werkt.

Benodigdheden eerste les:

  • Papier 50×60 cm
  • Houtskool
  • Gum
  • Potloden
  • Krijt
  • Klemmen

Heb je vragen over deze of een andere cursus, stuur dan een e-mail naar tekenenschilderen@gooiseacademie.nl of naar beeldhouwenboetseren@gooiseacademie.nl.

Wil je liever telefonisch contact? Bel dan voor tekenen/schilderen naar 035 203 1995. Voor boetseren/beeldhouwen bel je naar 035 203 1515.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: