Mascha-Kragten-foto-NicoleVanHasselt.jpeg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] Schilderen op maandagochtend - 20MKMaO

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: maandag 7 september 2020: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €580,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Mascha Kragten in atelier het Groene Huis .

Maandagmorgen, het weekend achter de rug. Nu nemen we even de tijd om te ontspannen en geconcentreerd te tekenen en schilderen in atelier het Groene Huis.

Met schildermateriaal naar eigen keuze werk je aan verschillende thema’s als stilleven, model en landschap. In de les behandelen we diverse schildertechnieken. Ook experimenteren we met verschillende materialen om op en om méé te werken.

Het resultaat zal je verrassen, maar de weg ernaar toe is ook al heel leuk. Je ontwikkelt en verdiept je eigen schilderstijl (ook wel handschrift genoemd). Kortom, ‘een goed begin’ van de week!

Benodigdheden eerste les:

  • Eigen tekenmateriaal
  • Papier

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: