Marloes_Koopman_maandag.jpeg

Schilderen op maandagochtend - 21MKMaO

Start: maandag 6 september 2021: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €675,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Margot Koopman in atelier het Groene Huis .

Maandagmorgen, het weekend achter de rug. Nu nemen we even de tijd om te ontspannen en geconcentreerd te tekenen en schilderen in atelier het Groene Huis.

Met schildermateriaal naar eigen keuze werk je aan verschillende thema’s als stilleven, model en landschap. In de les behandelen we diverse schildertechnieken. Ook experimenteren we met verschillende materialen om op en om méé te werken.

Het resultaat zal je verrassen, maar de weg ernaar toe is ook al heel leuk. Je ontwikkelt en verdiept je eigen schilderstijl (ook wel handschrift genoemd). Kortom, ‘een goed begin’ van de week!

Benodigdheden eerste les:

  • Eigen tekenmateriaal
  • Papier

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • Dit is een verplicht veld.
  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over deze of een andere cursus, stuur dan een e-mail naar tekenenschilderen@gooiseacademie.nl of naar beeldhouwenboetseren@gooiseacademie.nl.

Wil je liever telefonisch contact? Bel dan voor tekenen/schilderen naar 035 203 1995. Voor boetseren/beeldhouwen bel je naar 035 203 1515.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: