Margot_Koopman_cursus
Margot_Koopman_cursus

Schilderen op maandagochtend - 22MKMaO

Start: maandag: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €675,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Margot Koopman in atelier Charley Toorop .

Dertig lessen inspiratie, tips en techniek om (beter) te leren schilderen!

Wat leer je in de cursus ‘Schilderen op maandagochtend’?
We beginnen de ochtend met een korte introductie van een kunststroming, techniek of kunstenaar (en een kop koffie.) Daarna ga je aan de slag: ieder op eigen niveau en (meestal) met zelf meegebracht beeldmateriaal. Vaak naar aanleiding van het besproken thema, of je werkt verder aan een bestaand werk.

In de loop van het jaar besteden we onder meer aandacht aan het opzetten van een werk (compositie), licht-donker werking. De mogelijkheden en valkuilen van het schilderen naar foto’s. Verder komen genres als portret, stilleven en landschap langs en gaan we - als het weer het toelaat- een keer buiten schilderen.

Door verschillende stijlen en technieken uit te proberen leer je je eigen 'handschrift' verder te ontwikkelen. Met gebruik van de tips die je individueel krijgt en door bij elkaar te kijken. Aan het einde van elke les is er een nabespreking.

Wat heb je nodig in de cursus ‘Schilderen op maandagochtend’?
In deze cursus werken we vooral met acrylverf (of olieverf). Voorafgaand aan de cursus krijg je per e-mail een lijstje met aan te schaffen basismateriaal (kleuren, kwasten, papier/doek), voor de eerste les is alleen houtskool en papier voldoende.

De cursus is geschikt voor iedereen die technische tips en inspiratie kan gebruiken. Of een stap verder wil komen met schilderen. Dus ook voor diegenen die (weer) willen beginnen met schilderen.

Inschrijven

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: