The-Nose-4x 50-60cm.jpg

De taal van de schilderkunst 21PKMaA2

Start: Maandag 1 november 2021: 19:30 - 22:30 uur.

Prijs: €190,00 voor 7 lessen

De les wordt gegeven door Philip Knipscheer in atelier Hamdorff .

Of je nu een beginnend of gevorderd kunstenaar bent, je wilt natuurlijk het liefst dat je werk een diepe indruk achterlaat bij anderen maar zeker ook bij jezelf. Platgetreden paden bewandelen we niet in deze cursus. Wat we wel doen is onszelf verrassen door zowel inhoudelijk als technisch naar oplossingen te zoeken die het werk speelser, interessanter, sterker, mooier en ook dieper zullen maken. ‘Beeldtaal die werkt’.

We tekenen en schilderen naar de waarneming. Thema’s als portret, landschap, naaktmodel en stilleven komen aan bod op een verfrissende manier.

Philip vertelt tijdens de les verhalen uit de Griekse mythologie. Daarin brengt hij relevante wetenswaardigheden over kunstgeschiedenis, filosofie en de kunst van het kijken. 

N.b. voor de lessen met model wordt tijdens de les, afhankelijk van het aantal deelnemers een kleine vergoeding gevraagd.

Dog.jpg

Inschrijven


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • Dit is een verplicht veld.
  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over deze of een andere cursus, stuur dan een e-mail naar tekenenschilderen@gooiseacademie.nl of naar beeldhouwenboetseren@gooiseacademie.nl.

Wil je liever telefonisch contact? Bel dan voor tekenen/schilderen naar 035 203 1995. Voor boetseren/beeldhouwen bel je naar 035 203 1515.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: