bomen_pastel.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] 'Gekleurd kijken' 20MBDiM

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: Dinsdag 8 september 2020: 13.30 - 16.30 uur.

Prijs: €580,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Martijn Bolwerk in (lokaal) atelier Hamdorff .

In deze cursus leggen we het accent op de constructieve opbouw van het schilderij. U leert meten en te kijken naar verhoudingen, het gebruik van atmosferisch perspectief en het werken met licht en schaduw.

Centraal staat begrip voor kleur, kleurorganisatie en materiaalgebruik. Kern van de cursus is het aanleren van vaardigheden in samenhang met vrijheid veroveren, de blik verruimen, en op een lossere manier met materiaal en onderwerp omgaan. Leren kijken is een essentieel onderdeel van dat proces.

Het komend seizoen gaan we een aantal lessen werken met pastelkrijt.

Benodigdheden eerste les: Papier, verf (en kwasten) of pastelkrijt.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur. Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: