EduartBace.jpg
DEZE CURSUS IS VOL

[VOL] 'De kunst van het kijken': 14 weken (portret-)tekenen - 20EBWoM1

[Deze cursus is vol].

Je kan op de wachtlijst worden geplaatst. In dit geval mail naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

We maken je attent op ons ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’, een bijdrage om veilig aanwezig te kunnen zijn op de Academie.

Start: Woensdag 9 september 2020 van 14:00 - 17:00 uur.

Prijs: €280,00 voor 14 lessen

De les wordt gegeven door Eduart Baçe in atelier het Groene Huis .

'Als je geen talent hebt zul je nooit goed kunnen leren tekenen'. Onderzoek toont aan dat dit helemaal niet waar is. Iedereen kan leren tekenen. Hoe? Dat leer je in deze cursus van gerenommeerd portrettist Eduart Baçe.

Het geheim van portrettekenen en -schilderen naar waarneming.

Eduart leert je de vaardigheid van het waarnemen. Model, lichtval en compositie... hoe begin je? Hoe vertaal je de essentie van het model op het doek? Hoe werkt de kunst van het weglaten?

Aan de hand van Eduart zijn boekje " De kunst van het kijken; het geheim van tekenen en schilderen naar waarneming “ werk je naar model, met het accent op het portret. 

De basismaterialen zijn een potlood (4B), (kneed)gum en tekenpapier, maar dat kan ook verf of krijt zijn. Gebruik het materiaal waar jij het liefst mee werkt.

Iedereen kan leren tekenen!

Of je nu beginner bent of gevorderd, door de individuele begeleiding krijg je altijd les op je eigen niveau.

De kosten voor het model zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en worden in de les met de docent verrekend. Eduarts boekje "De kunst van het kijken " is optioneel in de les verkrijgbaar.


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: