Peter_model_ZaO.jpg

Tekenen model en portret - 20PSZaO2

Start: zaterdag 23 januari 2021: 10:00 - 13:00

Prijs: €280,00 voor 14 lessen

De les wordt gegeven door Peter Smit in (lokaal) atelier Hamdorff .

Het is een fantastische uitdaging de mens in al zijn variaties op papier vast te leggen. Naast creatieve kunst op zich, is model- en portrettekenen ook een belangrijke basis voor schilderen en beeldhouwen.

DE MENS GEZIEN

Voor dat ieder positie inneemt achter de tekentafel wordt er centraal aandacht besteed aan hedendaagse kunst, teken- en schildertechnieken.  Kunstschilders van nu en weleer passeren de revue en dienen ter inspiratie van de les. De gekozen voorbeelden sluiten aan bij de uitstraling van het gekozen model, iedere week is er een ander model. Vorm, inhoud, materiaal en techniek worden besproken om vervolgens aan de slag te gaan.
Om de pols los te krijgen start de les met korte standen, waarna langere standen volgen. Even niets anders dan het professionele model met zijn/haar eigen uitstraling en expressie en de rustgevende muziek op de achtergrond.

Twee blokken van ieder 14 lessen waarborgen de continuïteit. Vanwege de persoonlijke begeleiding zowel voor de absolute beginner als de gevorderde cursist.

NB: exclusief bijdrage voor het model, dit wordt in de les verrekend.


Benodigdheden voor de eerste les:

  • Papier
  • Houtskool
  • Potloden
  • Gum

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: