modeltekenserie van Philip van Tol
modeltekenserie van Philip van Tol

Tekenen model en portret - expressie 23PvTDiA

Start: dinsdag 12 september 2023: 19:30 - 22:30 uur

Prijs: €765,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Philip van Tol in atelier Hamdorff .

Het is een fantastische uitdaging om de mens in al zijn variaties op papier vast te leggen en jouw handschrift hierin te ontwikkelen.

Door de persoonlijke begeleiding is deze cursus geschikt voor zowel de absolute beginner als de gevorderde cursist. Modeltekenen is ook een belangrijke basis voor schilderen en beeldhouwen.

Wat leer je in de cursus ‘Tekenen model en portret’?
Voordat iedere cursist positie neemt achter de tekentafel of schilders ezel, wordt er centraal aandacht besteed aan hedendaagse kunst, teken en schildertechnieken, ter inspiratie in de les. Iedere week is er een ander model, naakt of gekleed, naar aanleiding van een inspirerend gekozen thema. Vorm inhoud, materiaal en techniek worden besproken om vervolgens aan de slag te gaan. Je leert waarnemen en uitdrukken van expressie op papier, en het effect van verschillende technieken.

De les start met korte standen om je los te maken en je tekengevoel te activeren.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Tekenen model en portret’?
Benodigdheden voor de eerste les:

- papier

- Houtskool, conté krijt

- Potloden, grafiet stiften variërend 2b en 4B

- Gum, kneed gum

Meer materialen in kleur, toon ik je in de eerste les.

De cursus prijs is exclusief een kleine vergoeding voor het model, deze is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt tijdens de les met de docent verrekend.

Inschrijven

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: