Iris_Bekkers_tekencursus.jpeg

Tiendelige tekencursus: 'De verbeelding en de afbeelding' - 20IBMaA

Start: 6 januari 2020: 19:30 uur tot 22:30 uur

Prijs: €180,00

De les wordt gegeven door Iris Bekkers in atelier Hamdorff .

Een fascinerende tekencursus waarbij je als eerste doel gaat ontdekken wat je qua tekenen het meest ligt. Teken je meer intuïtief of meer technisch? Hoe zit het met je hand-oog-coördinatie, heb je daar aanleg voor, zo niet; is dat te oefenen of hoe oefen je dat? Hier komen we tijdens de cursus achter door een aantal zeer verschillende tekenopdrachten te maken, van schetsoefeningen tot meettechnieken.

Het tweede doel dat we bij deze cursus willen bereiken gaat over de kopiëerkunst. We maken nu eenmaal gebruik van afbeeldingen. Hoe ze dat eeuwen geleden deden en hoe we dat nu kunnen doen is nogal een verschil waar weinig bij wordt stil gestaan. We kopiëren om te leren en met de huidige stroom aan afbeeldingen leer je de makkelijkste en slimste manieren om gebruik te maken van plaatjes uit boeken tot en met je eigen foto’s.

De cursus bevat stukjes kunstgeschiedenis, verschillende opdrachten in verschillende tekenmaterialen en naast het vele schetsen leer je ook tekeningen opzetten waar je langer aan kunt werken.

Data van de lessen: 6, 13, 20, 27 januari, 3, 10, 24 februari en 2, 9 en 16 maart.

IrisBekkersTekencursus.jpeg

Inschrijven


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: