jeremy-chen-b3hedAc21B0-unsplash.jpg

Vrije Academie tekenen en schilderen

Start: 24 september 2020 tot en met 29 mei 2021

Prijs: €150,00 voor 8 lessen

De les wordt gegeven door Carine van Gorp , Igor Kusmirak , Peter Smit en Nikki van Es in atelier het Groene Huis .

Door aankoop van een strippenkaart kan je onder begeleiding van een docent tekenen en schilderen meedoen aan de ‘Vrije Academie’. Je kan die middag vrij werken aan je eigen werkstukken. Er worden dus geen groepsgewijze opdrachten uitgevoerd.

De strippenkaart wordt uitgegeven voor 8 vrijdagmiddagen en is geldig van het moment van aankoop tot en met 28 mei 2021. Je kan zelf bepalen of je op vrijdagmiddag deelneemt aan de ‘Vrije Academie’. Als je komt moet je je wel even aanmelden door je naam en strippenkaartnummer op de intekenlijst te zetten. De intekenlijst hangt in de hal (bij het kantoortje) van het hoofdgebouw. In verband met de beschikbare capaciteit is het van belang dat je je maand voorafgaand maar uiterlijk een dag voor de betreffende dag aanmeldt.

De docenten voor de vrijdagmiddag zijn Carine van Gorp, Igor Kusmirak, Nikki van Es, en Peter Smit. Zij verdelen onderling de vrijdagmiddagen. Je kunt dus bij verschillende docenten werken, waardoor je vanuit verschillende invalshoeken feed back kunt krijgen.

Neem je strippenkaart mee als je naar de Academie komt. De docent streept dan een strip van je kaart af.

Je kunt niet meer dan één strippenkaart kopen.

Niet gebruikte strippen vervallen aan het eind van het cursusjaar.

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

  • Deel deze pagina: