eva.jpg

Eva Kasbergen

Eva Kasbergen is afgestudeerd fotografe aan de kunstacademie St. Joost te Breda: "Sinds mijn afstuderen begeef ik me op verschillende vlakken binnen de fotografie. Ik exposeer met vrij werk waarin ik zelfportret combineer met bijzondere landschappen. Daarnaast reis ik veel om te fotograferen en te schrijven voor publicaties en tijdschriften en ik geef les in fotografie. Van jongeren tot volwassenen en van basisschoolleerlingen tot het HBO. En vanaf aankomend najaar zullen mijn workshops fotografie ook te volgen zijn bij de Gooise Academie. Ik zie er naar uit om jullie dan te ontmoeten!"

Cursussen

HipstamaticPhoto-EvaK.jpg

Cursus digitale fotografie met camera of smartphone

zaterdag 12 januari 2019: 13:00 - 16:00 uur

Heb je altijd al betere foto's willen maken? Heb je een fijne camera maar weet je eigenlijk niet hoe je hem écht moet bedienen? Of wil je gewoon lekker met z'n allen op pad met de camera? Dan is deze cursus digitale fotografie iets voor jou! Ook voor smartphones!

Lees meer
Schermafdruk 2019-02-21 15.57.58.jpg

Expositie in de (h)Artgalerij in het Brinkhuis

29 april tot en met 11 mei

Van 29 april tot en met 11 mei 2019 exposeren elf docenten van de Gooise Academie eigen werk in de (h)Artgalerij van het Brinkhuis.

Lees meer

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: