eva.jpg

Eva Kasbergen

Eva Kasbergen is afgestudeerd fotografe aan de kunstacademie St. Joost te Breda: "Sinds mijn afstuderen begeef ik me op verschillende vlakken binnen de fotografie. Ik exposeer met vrij werk waarin ik zelfportret combineer met bijzondere landschappen. Daarnaast reis ik veel om te fotograferen en te schrijven voor publicaties en tijdschriften en ik geef les in fotografie. Van jongeren tot volwassenen en van basisschoolleerlingen tot het HBO. En vanaf aankomend najaar zullen mijn workshops fotografie ook te volgen zijn bij de Gooise Academie. Ik zie er naar uit om jullie dan te ontmoeten!"

Cursussen

HipstamaticPhoto-EvaK.jpg

Cursus digitale fotografie met camera of smartphone

zaterdag 12 januari 2019: 13:00 - 16:00 uur

Heb je altijd al betere foto's willen maken? Heb je een fijne camera maar weet je eigenlijk niet hoe je hem écht moet bedienen? Of wil je gewoon lekker met z'n allen op pad met de camera? Dan is deze cursus digitale fotografie iets voor jou! Ook voor smartphones!

Lees meer

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: