Marlieke Schoen

Marlieke Schoen

Afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming 1e graads docentenopleiding (Nu Breitner Academie)

Enthousiaste Amsterdammer in hart en nieren. Met een filosofische inslag. Passie voor mooie dingen en materiaal. Ik hou van dansen en van buiten zijn in de natuur. Altijd op zoek naar de essentie. Moeder van een 5-jarige dochter (bijna 6)

Al bijna 20 jaar geef ik kunstlessen en verzorg ik teken en schilderlessen/ workshops met klei en andere materialen/ modeltekenen/ rondleidingen in musea als Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Rembrandthuis, Arcam, Stedelijk Museum. Mijn passie zit hem erin af te stemmen waar de behoefte ligt bij de deelnemer. Inspireren. Tools meegeven en mooie dingen te laten maken waarbij je boven jezelf uit kan stijgen en verrassen in wat je kunt of je op een andere manier naar je eigen werk laten kijken. Al heb je veel ervaring of niet zoveel ervaring.

Het menselijk lichaam tekenen of maken in klei daar ligt mijn grootste liefde in mijn eigen werk.

Cursussen

Marlieke Schoen 3

Kruip in de huid van de kunstenaar door de eeuwen heen 23MSMaO

maandag 11 september 2023: 10.00 - 13:00 uur

De basis van de cursus is voornamelijk tekenen. Met verschillende materialen gaan we op onderzoek naar de mogelijkheden. Laat je meenemen in het leven van een kunstenaar of kunststroming door de eeuwen heen. Welke keuzes maakte de kunstenaar tijdens het proces? Waar kwamen de ideeën vandaan? Welke keuzes maak jij?

Lees meer


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: