Peggy_Ravoo.jpg

Mentor: Peggy Ravoo

Peggy Ravoo Studeerde aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht en op de Jan van Eyck Academie in Maastricht. Monumentale Vormgeving met als specialisatie Beeldhouwen. En 2e graads lesbevoegheid kunstvakken op de Hogeschool voor Kunsten Amsterdam (voorheen de Witte Lelie).
Peggy werkte 25 jaar als kunstdocent ruimtelijke vormen, schilderen en tekenen en als mentor op de Vrije Hogeschool in Driebergen. Zij begeleidde veel studenten bij het maken van een portfolio en hun persoonlijke motivatie op weg naar een studie aan een Kunstopleiding. Momenteel geeft Peggy les op de Vrije School Utrecht als vakdocent handvaardigheid.

Cursussen

painter-e83cb2082d-1024x683.jpg

Deeltijd Academie: persoonlijk, flexibel en op maat. 19PR

Flexibel: van maandag tot zondag, ochtend, middag en/of avond. Programma op maat.

De Deeltijd Academie is persoonlijk en op maat. Je krijgt les op tijden die jou uitkomen en word intensief begeleid door een mentor. Zo ga je echt de diepte in en maak je een enorme persoonlijke ontwikkeling door.

Lees meer

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: