Menu

Inschrijving cursusjaar 2018-2019

Zo schrijf je je in voor cursusjaar 2018-2019:

 

Ben je al cursist?

Dan kun je je van zondag 1 april tot en met de Open Dag op zondag 15 april online inschrijven voor je favoriete les.

Na 15 april kan dat natuurlijk ook nog, maar in de genoemde periode is het alleen mogelijk voor bestaande cursisten om zich – met voorkeur – in te schrijven.

Je kunt dit doen door gewoon in te loggen op de website zoals je gewend bent. Vervolgens kies je je cursus. Met het speciale cursuswachtwoord dat we je per mail hebben verstuurd kun je je inschrijven. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op via inschrijven@gooiseacademie.nl.

Vanaf 16 april is de voorkeursperiode voorbij en zal dit wachtwoord er van af gaan, zodat iederéén zich kan inschrijven.

Ben je nog geen cursist maar wil je er volgend seizoen wel één volgen? 

Vanaf maandag 16 april kun je je inschrijven op cursussen waar nog ruimte is. 

 

Betalen van de cursus.

Je kunt je cursus op twee manieren betalen:

– Direct op de website via iDEAL: Hiermee bewijs je de Academie een grote dienst. Door via iDEAL het hele bedrag in één keer te betalen, zijn de administratieve lasten voor de Academie het lichtst. En daardoor kunnen we de cursuskosten zo laag houden.

We zijn – per lesuur – veruit de goedkoopste Academie! Als je direct via iDEAL betaalt, dan krijg je € 10,- korting op je cursusbedrag en ben je verzekerd van een plaats.

– via bankoverschrijving: Door te kiezen voor deze betaaloptie, kun je óók een plaats reserveren voor het komende cursusseizoen. Het is dan noodzakelijk dat je het cursusbedrag per bank hebt voldaan vóór 15 augustus 2018.

Indien het bedrag op 15 augustus 2018 nog niet op onze rekening staat, dan vervalt je reservering en loop je het risico dat iemand op de wachtlijst jouw plaats inneemt.

Zet dus tijdig deze overschrijving in je agenda of beter: in je internetbankieren. De Academie maakt door deze betaaloptie meer kosten en hoopt dus dat je voor iDEAL kiest.

 

Hulp nodig of vragen? 

 

We hebben problemen met het boekings-gedeelte van de website, waardoor sommige tellingen niet goed verlopen. Zo kan er bij een cursus bijvoorbeeld tegelijk ‘vol’ en ‘nog enige plaatsen beschikbaar’ staan.

 

We werken er hard aan om dit op te lossen. Wil je het zeker weten, stuur dan een mailtje naar: inschrijven@gooiseacademie.nl. We helpen je graag verder (en/of zetten je op de wachtlijst).

 

Laat een reactie achter

    Deel deze pagina: