Een creatief 2020 gewenst!

Het bestuur, de docenten en de vrijwilligers van de Gooise Academie wensen je een inspirerend nieuw jaar! Voor wie creatief goed van start wil hebben we een aantal interessante workshops en cursussen die beginnen in januari/maart:

Start je weekend ontspannen door op zaterdag (vanaf 11 januari) te gaan tekenen en schilderen bij Peter Smit. Bij de cursus “Naaktmodel tekenen en schilderen” poseert er iedere cursusdag een ander model.

naaktmodel_PeterSmit.jpg

Er zijn nog een paar plaatsen vrij bij de workshop “Materiaal experiment: boetseren met plastic”gegeven door Mathieu Klomp, op zondag 26 januari. Met schoon plastic afval ga je op een duurzame wijze een werkstuk boetseren.

plasticboetseren_MathieuKlomp.jpg

De succesvolle 3-daagse workshop "Sumi-e of Zen-schilderen" herhalen we in maart, gegeven door Gemma Schevers. Zen schilderen gaat er van uit dat elk element in de natuur correspondeert met een menselijke kwaliteit. Tijdens het schilderen ontstaat een orde en wordt een balans gevonden tussen de volheid en de leegte, tussen het zwart en het wit.

Zen_GemmaSchevers.jpg

Op woensdag 11 maart is er een nieuwe mogelijkheid om de cursus “de Kunst van het kijken”bij Eduart Baçe te gaan volgen. Eduart leert je de vaardigheid van het waarnemen. Model, lichtval en compositie…

Kijken_EduartBace.jpg

Zie je een andere interessante cursus of workshop op de website aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Heb je de creatieve smaak te pakken kom dan kennis maken met het totale aanbod van de Gooise Academie op de Open Dag zondag 5 april.

  • Deel deze pagina: