kernteam_bestuur_2022

GEZOCHT BESTUURSLID DOCENTENCONTACT

De Gooise Academie voor Beeldende Kunsten zoekt een nieuw bestuurslid voor het onderhouden van de contacten met onze (ca. 20) docenten.

Het bestuur bestaat uit 6 enthousiaste leden (voorzitter, secretaris, penningmeester, cursistencontact, docentencontact, marketing/communicatie). Alle bestuursleden zijn vrijwilligers. Ze besteden gemiddeld zo’n 6 uur per week aan het bestuur.

Als bestuurslid bepaal je met je collega bestuurders het beleid van de Academie, en werk je actief mee aan de uitvoering daarvan. Voor docentencontact betekent dat onder andere het verzorgen van de communicatie met de docenten vanuit het bestuur, zorgen dat de docenten een overeenkomst krijgen voor het geven van hun cursussen aan de Academie, het mee formuleren van het cursusaanbod, werven van nieuwe docenten en doen van voorstellen voor vernieuwing van het cursusaanbod.

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met beeldende kunst en liefst ook zelf kunst beoefent. Je kunt je goed inleven in de rol van een docent op de Academie. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je bent iemand die graag met andere mensen omgaat, je kunt soepel en professioneel samenwerken met andere bestuursleden en docenten. Je accepteert dat je als vrijwilliger in een vrijwilligersorganisatie werkt, maar wilt toch graag kwalitatief hoogwaardig werk afleveren.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Frans Hesp, voorzitter van het bestuur.

  • Deel deze pagina: