ArtLaren_2023

Gezocht Bestuurslid Marketing/Communicatie

De Gooise Academie voor Beeldende Kunsten zoekt een nieuw bestuurslid voor Marketing/Communicatie.
Het bestuur bestaat uit 6 enthousiaste leden (voorzitter, secretaris, penningmeester, cursistencontact, docentencontact, marketing/communicatie).

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers. Ze besteden gemiddeld zo’n 1dag per week aan het bestuur.
Als bestuurslid bepaal je met je collega-bestuurders het beleid van de Academie en werk je actief mee aan de uitvoering daarvan.

Het bestuurslid marketing/communicatie is primair verantwoordelijk voor het bepalen en het uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid e.e.a. in nauwe samenwerking met onze communicatiespecialist. Specifieke aandacht voor de profilering van de Gooise Academie via website en social media, pers contact en organisatie van events waaraan de Gooise Academie deelneemt (zoals Art Laren). Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met beeldende kunst en marketing/communicatie.

Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je bent iemand die graag met andere mensen omgaat, je kunt soepel en professioneel samenwerken met andere bestuursleden en docenten. Je accepteert dat je als vrijwilliger in een vrijwilligersorganisatie werkt, maar wilt toch graag kwalitatief hoogwaardig werk afleveren.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Frans Hesp, voorzitter van het bestuur (voorzitter@gooiseacademie.nl)

  • Deel deze pagina: