gabrielle_Nunez_Larraz.jpg

Ingrid draagt stokje over aan Gabrielle

Na twintig jaar lang met veel plezier beeldhouwlessen te hebben gegeven op de Gooise Academie gaat Ingrid Pijl verdiend met pensioen. Ingrid en haar cursisten hebben al een afspraak staan om hun werk samen op een mooie manier af te ronden. De academie zal zodra het weer kan ook op gepaste wijze afscheid nemen van Ingrid.

Gabrielle Nunez Larraz
Met Gabrielle Nunez Larraz hebben we een goede opvolgster gevonden, ze neemt vanaf september de maandagochtend groep van Ingrid over. We heten haar van harte welkom en wensen haar een hele plezierige tijd toe. 

Gabrielle geeft ruim dertig jaar les in steenhouwen, werken in was/klei en modelboetseren. Haar hart ligt het meest in steen, ongeacht de steensoort.

'Ik hou van het samenspel tussen de steen en het onderwerp, het met de hand uithouwen en polijsten van de steen. Ik vind het fijn om mensen, met of zonder ervaring, mijn kennis over te dragen en de kneepjes van het vak te leren', aldus Gabrielle.

Ze vindt het belangrijk dat de mensen met een lach op het gezicht binnenkomen en met een nog bredere lach weer naar huis gaan, zichzelf verwonderd en blij over wat ze hebben gemaakt.

Ze kijkt er naar uit om in september bij de beeldhouwlessen van Ingrid Pijl voort te zetten.

Meer informatie over Gabrielle en haar werk is te vinden op haar website.

Wij wensen Gabrielle veel plezier en succes. Door de coronacrisis is het niet mogelijk om afscheid te nemen van Ingrid Pijl op de manier die we voor ogen hebben. Vanaf deze plaats bedanken we haar voor inzet en betrokkenheid bij de Academie. We gaan er van uit dat we later op een passende manier van haar afscheid kunnen nemen.

  • Deel deze pagina: