inschrijven nieuwsbrief.jpg

Open inschrijving opgeschort ivm corona

Wij zijn maatregelen aan het voorbereiden voor de start van het nieuwe cursus seizoen. Dit omdat wij nog geen duidelijkheid hebben over het feit dat wij waarschijnlijk in september nog de 1,5 meter afstand moeten kunnen garanderen.

In verband daarmee hebben we de open inschrijving voor ons nieuwe cursus seizoen opgeschort tot nader orde.

Nieuwsbrief

Maandelijks publiceren wij een nieuwsbrief met daarin onder andere het laatste nieuws over de Academie, mededelingen betreffende cursussen/workshops/lezingen en ons aanbod. In de afgelopen periode hebben we meerdere nieuwsbrieven verstuurd om iedereen op de hoogte te stellen van de maatregelen die door corona zijn veroorzaakt en de veranderingen die dat voor de Academie met zich mee hebben gebracht.

Met deze nieuwsbrief kunnen we het merendeel van onze cursisten ook op naam bereiken. Zo hebben wij hen afgelopen weekend een nieuwsbrief gestuurd met een enquête formulier om hen om hun mening te vragen.

Met name onze cursisten die nog niet ingeschreven staan, willen wij uitnodigen om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijf je op een eenvoudige manier goed op de hoogte van wat er op de academie gebeurt. De communicatie is op deze manier veilig en concreet.

Uiteraard willen wij ook anderen bezoekers enthousiasmeren voor onze nieuwsbrief. Zoals je kan lezen blijft onze Academie zich vernieuwen en is de nieuwsbrief een makkelijke manier om aan te haken.

Op de homepage van de website, helemaal rechts onderin kan je je inschrijven. Heel eenvoudig door voornaam, achternaam en e-mailadres in te vullen.

  • Deel deze pagina: